Geneanet hoofdsponsor Famillement 2016


Geneanet is blij en trots te kunnen aankondigen dat wij de hoofdsponsoring van Famillement Utrecht 2016 voor onze rekening nemen. In 2014 was Geneanet ook al hoofdsponsor van het Famillement in Leiden. Deze samenwerking met de organisatie van het evenement is voor ons een manier om onze toewijding aan de promotie van de genealogie in Nederland te laten zien.

Geneanet, opgericht in 1996 in Parijs, is een genealogische website die gebaseerd is op het delen van gegevens. Momenteel bestaat Geneanet uit een gemeenschap van 1.7 miljoen leden wereldwijd en beschikt Geneanet over een database van meer dan 1.4 miljard geïndexeerde personen. Geneanet is beschikbaar in tien talen. In januari 2014 klasseerde 'GenealogyInTime' magazine Geneanet als 7e op de wereldranglijst van genealogie websites.  Geneanet biedt haar leden veilige serverruimte voor de publikatie van stambomen, foto's, documenten, indexen etc., alsmede krachtige zoekmachines, toegesneden meldingen van nieuwe gegevens op naam en manieren voor genealogen om gegevens te delen en uit te wisselen.Geneanet is beschikbaar op uw computer, maar ook op uw mobile apparaten.


Lidmaatschap, contact tussen leden, publicatie van gegevens en toegang tot het materiaal dat andere leden beschikbaar stellen is en blijft geheel gratis. Daarnaast biedt Geneanet een betaald abonnement waarmee toegang wordt gegeven tot extra diensten en gegevens. Wij zijn aanwezig op het Famillement 2016 en verheugen ons er op u daar te ontmoeten.

Met Vriendelijke groet,


Odette Franssen - Geneanet Nederland
Laurent Monpouet - Geneanet International operations
http://nl.geneanet.org/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten