Registratie belangstelling deelnemers Famillementmarkt

9 april 2013

Op woensdag 8 oktober 2014, over anderhalf jaar, vindt in Leiden het zogenaamde Famillement plaats, een nationaal evenement voor familiegeschiedenis en erfgoed. In september 2012 had Maastricht de zeer geslaagde primeur van het Famillement, in Leiden willen we voortbouwen op dat succes en de basis leggen voor een tweejaarlijkse traditie.

Het Famillement Leiden 2014 wordt een grootschalige publieksmanifestatie op een aansprekende historische locatie in de stad. (NB: De keuze voor de locatie is inmiddels gevallen op de Hooglandse kerk).  De organisatie is in handen van Erfgoed Leiden en omstreken en het Centraal Bureau voor Genealogie. Er wordt medewerking gezocht van verschillende erfgoedinstellingen in de stad en historische en genealogische organisaties in de regio. Besprekingen daarover zijn inmiddels begonnen.

Op het programma staan straks lezingen, workshops, tentoonstellingen, een thematische rondwandeling en nog nader in te vullen activiteiten. Relevante nationale en regionale verenigingen, stichtingen en instellingen worden in staat gesteld zich op het Famillement aan het publiek te presenteren tijdens de Famillementmarkt. Tevens  hopen we daar een aantal buitenlandse organisaties te mogen verwelkomen.

De Famillementmarkt start woensdag 8 oktober om 13.00 uur en zal duren tot ca. 21.00 uur.
Graag vernemen we in een zo vroeg mogelijk stadium welke organisaties bereid zijn hier aan deel te nemen, zodat we daar bij het maken van verdere plannen rekening mee kunnen houden. Dit kan door per email een formulier registratie belangstelling aan te vragen en vervolgens ingevuld te retourneren.
(De kosten zullen ongeveer € 65,- gaan bedragen per tafel van 2 meter. Elektra, WIFI en een lunch voor twee personen zijn inbegrepen).

Via deze website worden belangstellenden steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de voorbereidingen. Organisaties die nu reeds te kennen geven mee te willen doen zullen op de website met hyperlink worden vermeld in de lijst van deelnemers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten