Organisatoren & contact Famillement Leiden 2014

Erfgoed Leiden en omstreken

Erfgoed Leiden en Omstreken is hét kenniscentrum over voorouders en erfgoed in de regio Holland Rijnland. In deze nieuwe organisatie werken het Regionaal Archief Leiden (RAL) en Monumenten & Archeologie van de gemeente Leiden sinds kort samen. Erfgoed Leiden en Omstreken brengt kennis van het verleden bij elkaar en maakt deze bruikbaar voor iedereen vanuit de overtuiging dat erfgoed bijdraagt aan de kwaliteit en identiteit van de moderne leefomgeving. De organisatie beheert gemeentelijke archieven (Hillegom, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Teylingen, Voorschoten, Zoeterwoude en de voormalige gemeente Rijnsburg) en particuliere archieven van 1296 tot heden. Samen trekken de studiezaal en de websites www.archiefleiden.nl en www.erfgoedleiden.nl jaarlijks honderdduizenden bezoekers.


Centraal Bureau voor Genealogie

Het Centraal Bureau voor Genealogie (CBG) in Den Haag is het landelijk kennis- en documentatiecentrum voor stamboomonderzoek (genealogie) en verwante wetenschappen. Het CBG organiseert regelmatig cursussen, workshops, lezingen en andere evenementen. Het CBG is uitgever van naslagwerken, educatieve publicaties, het tijdschrift Gen.magazine en de websites www.cbg.nl, de Nederlandse FamilienamenBank, de Heraldische Databank en StamboomNederland. Daarnaast beheert het CBG ook de website WieWasWie.

Contact per email: Famillement@cbg.nl

Je kunt het Famillement volgen via Twitter
 
Hashtag: #Famillement

en via Facebook
https://www.facebook.com/Famillement2016

Sponsors
Een evenement als het Famillement kan inmiddels niet meer zonder sponsors. De kosten zijn immers aanzienlijk en we willen het betaalbaar houden voor de deelnemers en gratis voor de bezoekers.

Hoofdsponsor is Geneanet. Subsponsors zijn het softwarehuis Deventit en de Leidse bouwonderneming Du Prie.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten